Trainingen

Vanuit Toegevoegde Waarde bied ik de volgende trainingen aan:

Training Persoonlijke Effectiviteit: Waar loop je tegen aan in je werk? Waar heb je moeite mee? Met elkaar onderzoeken we dit en via korte opdrachten krijg je meer inzicht in je valkuilen en ontwikkelpunten en…hoe je effectiever om kan gaan met mensen en situaties. Veel samenwerken!

Training Kwaliteiten: We gaan aan de slag met jouw en elkaars kwaliteiten. Hierbij gebruiken we elementen uit de natuur. Tevens bekijken we de valkuilen die je er nu eenmaal bij krijgt. Van te voren ontvang je een korte test om beslagen ten ijs te komen.

Training Symbolen in de natuur: de natuur zit barstensvol symbolen. Je moet ze alleen zien. En dat niet alleen: je moet ze ook onderzoeken om inzicht te krijgen in jezelf. In deze training leer je hoe je dit het beste kunt doen.

Training Van denken naar voelen: De natuur nodigt uit tot verstilling en niet oordelen. Vanuit deze verstilling kom je makkelijker tot je gevoel. We gaan hiermee aan de slag. Dit leidt tot verrassingen, dat kan ik je nu al verklappen….!

Training Ademhalingstechnieken: Er zijn vele ademhalingstechnieken. Vaak is het goed er een aantal te ondergaan om de techniek er uit te pikken die jou het meeste helpt. Deze praktische training helpt jou daarbij. We combineren dit met yoga om de ademhaling goed mogelijk te maken.

Training Mindfulness in de natuur: Natuur en Mindfulness zijn voor elkaar geschapen. De natuur ondersteunt de technieken en oefeningen die Mindfulness heeft ontwikkeld optimaal. In deze training gaan we een selectie van de meest effectieve technieken in de natuur toepassen.
Inschrijving voor deze training is gestart. Data: Vrijdag 19 mei en Zaterdag 10 juni van 9.00 tot 12.30 uur. Geef je nu op!

  • De trainingen duren drie en een half uur en zijn inclusief een drankje, een gezonde snack en informatie voor thuis
  • De trainingen kosten € 165,00 per persoon en gaan door vanaf zes personen.
  • Alle trainingen zijn desgewenst ook als een individuele sessie te boeken. De sessie is dan korter en persoonlijker en de prijs is tevens € 165,00.
  • De trainingen vinden in principe plaats op de Waalsdorpervlakte/Meijendel of anders op een locatie in de buurt
  • Voor bedrijven bied ik maatwerk. In overleg doe ik een passend aanbod qua inhoud van de training en ook qua locatie
  • Interesse? Bel Walter Stamkart 06 – 44 89 05 89 of mail naar info@toegevoegdewaardecoaching.nl