Qi Training

Toegevoegde Waarde biedt een trainingen aan waarin het werken met qi centraal staat. De trainingen zijn afgestemd op het omgaan met de uitdagingen in ons soms drukke en prikkelrijke dagelijkse leven. Alle trainingen vinden plaats in de natuur en in een kleine veilige groep. Je kunt kiezen uit twee trainingen: de Qi boost en de Qi Intensive.

Qi Boost
De Qi Boost is een training van een half uur die perfect geschikt is om de dag mee te beginnen, te pauzeren of af te sluiten. In korte tijd mentaal fit! Je leert te ontspannen en je werkt met wat je op dat moment nodig hebt. De Qi Boost bestaat uit vijf stappen, met daarbij ook aandacht voor de ademhaling, houding en focus. Zeer aan te raden als een soort ‘reset’ in deze hectische tijden! Ook voor bedrijven als ‘mentaal oplaadpunt’!

Qi Intensive
De Qi Intensive is een training van ongeveer een uur en een kwartier met een mooie afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Je leert te ontspannen en je lichaam beter kennen. Tevens bouw je voor de langere termijn fitheid op en werk je aan je fysieke en mentale weerbaarheid. De Qi Intensive bestaat uit qi-running, oefeningen en elementen uit de Qi Boost.

Interesse? Bel of mail Walter Stamkart: 06 – 44 89 05 89 | info@toegevoegdewaardecoaching.nl

Op dit vlak werkt Toegevoegde Waarde samen met Qi Friends

Lees hier meer over qi.