Masterclass Wandelcoaching voor professionals

Wandelcoaching is terecht in opkomst! Het bewegen, de frisse lucht, de natuur en alles wat zich daar aandient, geeft veel mogelijkheden en aanknopingspunten om mensen met (coachings)vragen verder te helpen. Bovendien is het een manier van coachen die “minder in het hoofd plaatsvindt”. De weg naar gevoel is makkelijker te vinden. En dit geeft duurzame resultaten.

Wil je graag wat verdieping in je (wandel)coaching? Ben je geïnteresseerd in wat wandelcoaching je (nog meer) kan bieden? Doe dan mee aan de Masterclass wandelcoaching. Bij deze training gaan we dieper in op de technieken, werkwijzen en opdrachten die je kunt inzetten bij wandelcoaching. Het is een intensieve training van twee uur. Wat we gaan doen:

Oefeningen: om te ontspannen, om in het lichaam te komen, om de energie beter door het lichaam te laten stromen
Opdrachten: korte ervaringsgerichte opdrachten die leiden tot meer bewustzijn van het eigen gedrag
Technieken: zoals toegepaste Mindfulness en lichaamswerk

De training bevat korte praktische theorie en veel ervaringsgerichte oefening. Hierdoor wordt het gemakkelijker om de oefeningen met cliënten te herhalen. Zowel persoonlijk toepasbaar, als in de professionele praktijk. De training wordt verzorgd door Walter Stamkart, met meer dan 10 jaar ervaring dé wandelcoach van Den Haag en omstreken.

Trainer: Walter Stamkart van Toegevoegde Waarde Coaching.

Achtergrond: Trainer, opleider, coach

Datum: woensdag 2 mei van 15.30 tot 17.30 uur, zaterdag 2 juni van 10.00 tot 12.00 uur, donderdag 21 juni van 19.30 tot 21.30 uur.

Locatie: Meijendel (exacte locatie volgt na aanmelding)

Kosten: € 20 euro, € 15,00 voor leden Bewust Den Haag