Ervaringen met de Mind&Body Bootcamp

“Ik waardeer heel erg de openheid en het werken met de groep. De Mind&Body Bootcamp is een goede mix van onderdelen. Veel enthousiasme en energie!”
Frans (43 jaar)

“Ik bedacht mij vanochtend bij het rennen dat wat mij ook zo aanspreekt in je benadering is de eenvoud. Ik kan het zo makkelijk inpassen en toepassen. En dat betekent volgens mij dat je er echt heel ver mee bent, want het verraderlijke bij eenvoud is dat het vaak een hele weg vergt om tot eenvoud te komen. En ik doe er dan maar weer mijn voordeel mee dat jij die weg gegaan bent. En ik ben echt in de wolken dat ik geen spierpijn heb. Ongelofelijk. Dus: veel dank en waardering.”
Annelies (60 jaar)

“Bootcamp met Walter: Een sportieve, laagdrempelige activiteit in een prachtige
omgeving tussen het groen, met goede begeleiding, gezelligheid en mindfulness, een fijn begin van de zondag! Ik voel me na afloop fris, opgeladen en voldaan.”
Elske (47 jaar)

“De Mind & Body Bootcamp gaf mij net dat duwtje in de rug om mijn hartloopritme weer op te pakken. Het ruim een uur in het Haagse Bos op ontspannen manier hardlopen, afgewisseld met diverse (ontspannings)oefeningen is een heerlijk begin van de zondag!”
Joan (49 jaar)

“De open, warme toegankelijkheid van Walter en de manier waarop hij inspeelt op de (on)mogelijkheden maken de Mind&Body Bootcamp tot iets zeer bijzonders.”
Marius (41 jaar)

“Tijdens de Mind&Body Bootcamp wisselen we dribbelen af met allerlei strek- en rekoefeningen, maar ook ademhalingsoefeningen en yogagerelateerde bewegingen. Walter let bijzonder goed op de totale groepsdynamiek alsmede op de behoeften van alle individuen, heel aangenaam. Anderhalf uur heerlijk gezond in de buitenlucht zijn, bewegen en aan je gezondheid werken, wat wil een mens nog meer?”.
Michelle