Ervaringen

Hoe wordt de aanpak van Toegevoegde Waarde ervaren door klanten…..

  •  “Walter heeft met wandelcoaching bij mij de juiste snaar weten te raken. Voor mij was het van belang uit het “hoofd” te komen en in het “gevoel”. Op zoek naar meer balans. Het wandelen gaf de juiste setting en dynamiek. Door zijn werkwijze en expertise op velerlei vlak, van natuur tot aan Zen, kan ik hem van harte aanbevelen!”Wandelcoaching Den Haag 1
  • “Met de ongedwongen sfeer die Walter creëerde wist hij een vertrouwensband op te bouwen, waardoor ik meer vertelde dan ik aan menig ander heb gedaan. In het creëren van die ongedwongen sfeer ligt volgens mij een belangrijk deel van de kracht van Toegevoegde Waarde.”
  • “Het “in contact komen met jezelf” zei mij nooit zoveel. Terugkijkend stel ik vast dat dát precies het effect is wat ik met Toegevoegde Waarde heb bereikt. Ik doe nu wat ik eigenlijk al heel lang wilde!”
  • “Ik heb met Walter een ‘apart’ traject doorlopen omdat mijn problemen nogal uiteenlopend van aard waren. Zakelijk, relationeel, emotioneel, opvoedkundig, het zat allemaal muurvast. Wat ik aantrekkelijk vond was een enerzijds zakelijke aanpak van Walter d.m.v. het schrijven van een beknopt plan van aanpak, en anderzijds een ‘gevoelsmatige’ aanpak waarin geen duidelijke structuur/opbouw zat. Dat laatste lijkt misschien niet positief bedoeld, maar dat is het wel. Een voorbeeld hier van: Tijdens de wandeling midden in het gesprek plotseling stilstaan, naar de grond wijzen en vervolgens allebei op onze knieën naar een microbloempje kijken dat zomaar uit het niets ergens uit de grond stak. In eerste instantie dacht ik ‘wat moet ik hiermee’, maar met Walters’ verhaal achter het bloempje kwam ik tot het inzicht hoe ik sommige zaken moest gaan aanpakken. De mooie dingen in het leven zijn soms heel dichtbij, je moet alleen de moeite nemen ze te willen zien. Dit kan alleen door stil te staan en goed te kijken!

    Dit vond ik de belangrijkste les die Walter mij heeft geleerd in het coaching traject; dat stilstaan in je leven helemaal zo slecht nog niet is en zelfs heel verhelderend kan zijn. Door de hectiek van de maatschappij (vooral in Nederland) worden we maar al te vaak gedwongen te presteren op allerlei gebieden, waardoor we geen tijd meer vrijmaken voor de dingen die er écht toe doen. Walter deed dit zo goed dat ik hem af en toe tijdens de wandeling liet stilstaan en hém wees op een heel stukje van zijn mooie kantooromgeving. We hebben hier samen hard om gelachen !

    Ik ben blij met Walter het coaching traject doorlopen te hebben. Hij wist écht contact met mij te maken en mijn vastzittende leven weer op de rit te krijgen. Ik kan hem van harte aanbevelen.”

Lopen is voor de mensheid de beste medicijn”  –  Hippocrates